S’obrin les inscripcions per a la cursa d’orientació a Xàtiva

Les entitats SD Correcaminos i Grup de Recreació Esportiva Orientació Xàtiva estan ultimant l’organització d’una cursa de l’esport d’Orientació que es durà a terme a Xàtiva el 3 de desembre.

Les inscripcions ja estan obertes i la data límit és el 29 de novembre. Les persones que no estan federades a la Federació de l’esport d’orientació (FEDOCV) es poden inscriure a la tenda Decathlon de Xàtiva o a la web http://xativa2017.weebly.com/, les persones federades ho poden fer a traves dels seus clubs.

Des de fa més de 10 mesos es treballa per aconseguir l’espai i materials adients per a que l’última cursa de la Lliga autonòmica de l’esport d’Orientació siga un èxit. En aquest sentit, s’ha realitzat un mapa de més de 3km quadrats, específic per a aquest esport, i que permetrà després de la cursa dur endavant el projecte d’escola esportiva d’Orientació a Xàtiva.

Un altre dels punts importants que ja s’ha treballat, és la delimitació dels espais sensibles per on discorre la cursa, és per aquest motiu, que fa unes setmanes des de l’organització es reuniren amb tècnics municipals per veure els punts concrets on hi han restes arqueològiques i concentracions de flora autòctona que senyalitzarem per evitar que cap dels participants puga fer-los malbé.

El projecte de donar a conèixer l’esport d’orientació a Xàtiva du dos anys en marxa i amb la col·laboració i suport de la S.D. Correcaminos i l’Ajuntament de la ciutat està siguent possible treballar amb centres escolar i totes aquelles persones que tenen curiositat per l’esport.

Per aquest motiu s’estan realitzant entrenaments promocionals a la Ciutat de l’Esport. El proper serà el dia 24 de novembre de 17:30 a 19h.

No hay comentarios

Dejar respuesta