S’obri el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu Esportiva de la Ciutat de l’Esport

Les piscines municipals de Xàtiva ja estan preparades per al període estival. El regidor d’Esports, Pedro Aldavero ha anunciat que el proper dijous 1 de juny obrin les seus instal·lacions les piscines municipals, tant de la Ciutat de l’Esport com la de la Murta. Les piscines de les pedanies s’obriran el proper dimarts 13 de juny. Els preus de les distintes tarifes d’abonaments i entrades individuals es mantenen respecte a l’any passat.

D’altra banda, ja està obert el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu Esportiva del Consell Esportiu Municipal. Aquesta escola d’estiu tindrà lloc del 26 de juny fins al 21 de juliol. La novetat d’enguany és que es pot fer una matrícula per a tota l’escola completa u optar per una matriculació per setmanes, des d’una fins a set.

L’activitat va dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys. Tots els participants rebran una samarreta i una gorra de regal. Tots els dies hi haurà temps per a la piscina, així com per a realitzar activitats lúdiques i aquàtiques. L’escola d’estiu esportiva compta amb servei d’autobús. Les places són limitades.

El Consell Esportiu ha editat un díptic amb la relació de tarifes i les distintes modalitats de pagament. Cal recordar que existeixen bonificacions, exempcions i ajudes per a les famílies. Les persones interessades podran informar-se al respecte en la Ciutat de l’Esport. També és important recordar que, per formalitzar la matrícula, cal aportar la fitxa d’inscripció i el justificant de pagament i lliurar-los a la Ciutat de l’Esport o l’oficina OXI de la planta baixa de l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 4 =