S’inicien aquesta setmana les obres del Museu Faller de Xàtiva

Els ninots indultats podran visitar-se al Gran Teatre de Xàtiva i a la Biblioteca Municipal

Aquesta setmana comencen les obres de reforma del Museu Faller de Xàtiva per a la qual es va aprovar el passat mes de febrer en Junta de Govern una inversió de 32.551,82 euros.

Aquesta reforma permetrà augmentar la superfície d’exposició de la instal·lació, ja que s’incorporarà per a aquest fi la sala de projeccions de la sala baixa, per al que s’eliminaran les parets divisòries i es substituirà el paviment de la planta baixa i l’entresolat. A més a més, també es rebaixarà el nivell interior de la sala de projeccions per a igualar-lo amb el de la sala expositiva i es col·locarà el nou paviment.

Durant les darreres setmanes s’ha produït el buidatge del local, que compta amb nombrosa documentació gràfica i elements característics de la festa de les falles recollits durant les darreres dècades com ara bandes, documents, maquetes, llibres o fotografies de les Falleres Majors de la ciutat. En aquest sentit, durant el temps que duren les obres de rehabilitació, els ninots indultats es podran visitar al Gran Teatre de Xàtiva, així com també es podrà trobar algun d’ells a la Biblioteca Municipal.

Cal recordar que el Museu Faller de Xàtiva s’ubica a l’antiga seu del PROP al carrer Montcada, i va ser inaugurat en febrer de 2015 sent des d’aleshores l’actual seu de la Junta Local Fallera de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta