S’incrementen les adhesions al fòrum del pacte territorial Costera-Canal

Les localitats de L’Alcúdia de Crespins i Enguera respectivament, han acollit aquesta setmana les reunions amb les empreses, associacions, empreses turístiques, col·lectius de restauració i allotjament, etnològiques i d’agricultura ecològica, entre altres.

A la reunió, que va tindre lloc en L’Alcúdia de Crespins, van assistir representants de les localitats de Cerdà, Montesa, Llanera de Ranes, Torrella, Rotglà i Corberà, Vallés i La Granja de la Costera. Per la seua banda, a Enguera, els assistents van ser les recents localitats adherides al Pacte, Bicorp, Chella, Navarrés, Anna i Estubeny, a més d’Enguera, Quesa i Bolbaite.

Amb una elevada participació en les dos reunions, gran part dels assistents es van adherir a participar en el Fòrum de Participació. Este fòrum servirà per a conèixer la problemàtica d’ocupació en el nostre territori, així com sol·licitar informació de primera mà que servisca per a realitzar el diagnòstic de la situació d’ocupació de les dos comarques i analitzar les propostes presentades per a desenvolupar el projecte de turisme rural.

Igual que en reunions anteriors, tots ells van emfatitzar en la necessitat de continuïtat del projecte, ja que, de la cooperació i col·laboració entre institucions, col·lectius i associacions, es pretén aprofitar les oportunitats que ens oferix el nostre territori, fent especial insistència en detectar nínxols de producte, fomentar als emprenedors i incrementar la inserció laboral dels col·lectius més desfavorits.

Durant el mes de juliol estan programades més visites territorials en les localitats de les dos comarques.

No hay comentarios

Dejar respuesta