S’inauguren els tres tallers d’ocupació de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal ha sigut beneficiària dels tres tallers d’ocupació als que podia optar, el que suposa accedir a una dotació econòmica de 593.890 euros que ha permés la contractació de 30 alumnes i 9 persones per als equips directius, entre els tres tallers.

Concretament, les localitats que disposen d’aquest programa formatiu i d’ocupació i que ja han inaugurat la present edició són Rotglà i l’Alcúdia de Crespins, amb l’especialitat d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; i Bolbaite amb l’especialitat d’assistència sociosanitària a persones en el domicili.

En cadascun dels tallers s’ha contractat a 10 alumnes i tres persones que formen l’equip directiu: un director, un professor i un auxiliar administratiu.

taller-rotgla-diairidigital-esL’alcalde de Rotglà, Amador Climent, s’ha mostrat molt content pel fet de que aquesta ajuda haja arribat al municipi. A més, ha comentat que “gràcies a aquest programa podrem ajardinar l’ampliació del cementeri així com realitzar tasques de manteniment i ajardinament dels dos parcs municipals i del parc interior de l’edifici de l’Ajuntament”.

Per la seua banda, el primer edil de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, ha manifestat que “la concessió d’aquest taller ha suposat una manera molt positiva d’encetar l’any ja que permetrà donar treball a 13 persones que ho estan passant malament”. Pel que fa a les tasques a realitzar, ha concretat que “es treballarà en les zones ajardinades de poble, concretament en dos del nucli urbà i una en la zona d’expansió del poble”.

taller-bolbaite-diaridigital-esFinalment, l’alcaldessa de Bolbaite, Carolina Mas, ha recordat que es va haver de fer “un important esforç per tal d’homologar les aules”. Pel que fa al projecte, en aquest cas, d’atenció sociosanitària, ha indicat que “està molt indicat per a la nostra zona ja que som municipis en els que la gent ve a jubilar-se hi per tant hi ha molta gent major”

Finalment, el també president de la Mancomunitat, Roberto Granero, ha insistit en que “continuarem treballant per poder optar, en un futur, a més tallers d’ocupació intentant beneficiar al màxim de pobles i veïns que siga possible ja que el foment de l’ocupació és i serà la nostra prioritat”. En aquest sentit ha afegit que “estem treballant en la homologació de més aules per poder acreditar diferents nivells d’especialitat i a més hi ha dos terminis oberts, el del programa Avalem, per a menors de 30 anys, i el d’Experiència per a majors de 30”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez + veinte =