S’inaugura la nova cuina escolar al CEIP José Mollà de Canals

La cuina del col·legi d’educació infantil i primària José Mollà ha quedat inaugurada juntament amb l’inici del nou curs escolar. Aquest nou espai, que va ser finalitzat setmanes enrere, ha format part de les millores que des de l’Ajuntament de Canals s’han realitzat per a condicionar l’escola, responent així a les reivindicacions que s’estaven fent des del centre i que anaven arrossegant-se 6 anys.

En concret, l’obra ha consistit en la remodelació i modernització de la cuina, a més del canvi de les finestres, les piles i l’alicatat. El centre també ha col·locat el mobiliari necessari perquè l’espai estiguera a punt en el moment de començar el nou curs escolar. Per a realitzar aquesta millora, l’Ajuntament de Canals ha invertit 6.000€ + IVA de fons propis a través d’una licitació que va ser adjudicada a principis de juliol a l’empresa Antogar Reforma S.L. A més a més, caldria afegir els recursos propis amb la Brigada d’Obres i Serveis com ha estat, entre d’altres, l’escaiola desmuntable col·locada.

L’alcalde i regidor d’Educació, Ricardo Requena, va comprovar de primera mà les reformes realitzades quan va visitar el col·legi i va dinar a la cuina el passat dilluns 11 de setembre. “És una gran satisfacció veure com els projectes necessaris comencen a ser una realitat, responent, a temps i adequadament, a les peticions de les distintes comunitats educatives del nostre poble”. Requena ha conclòs agraint a la Brigada d’Obres i Serveis, el seu suport incondicional perquè l’obra poguera escometre’s abans d’obrir el menjador.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 + diecinueve =