Setmana de Fira Outlet ADEXA en Comerços de Xàtiva i comarca

Des d’ahir, Xàtiva acull una nova edició de la tradicional Fira Outlet i comercial que organitza l’Associació comercial ADEXA. La Fira és en botiga, per la qual cosa les persones interessades hauran d’acudir a l’establiment participant. Finalitzarà el dissabte 3 d’octubre. Participen un total de 58 comerços, 54 dels quals seran de Xàtiva, havent-se adherit tres comerços de Canals i un del Genovés

La filosofia de la Fira Outlet, tot i celebrar-se a tenda, és la mateixa que en les edicions anteriors. Els comerciants podran liquidar els stocks d’anteriors temporades o bé donar a conèixer el seu nou producte, sempre i quan hi haja un preu promocional.

Com a novetat, en aquesta edició s’han ampliat els sectors participants atès que el desenvolupament logístic és més fàcil i senzill de realitzar. Participaran establiments de calçat, roba i complements, roba de xiquets, òptiques, corseteries, llibreries, papereries, joieries, decoració, reformes, mascotes, tecnologia, esports i salut -comptant amb clíniques dentals, podològiques i de nutrició. «Com veieu és un ventall molt ampli de comerç i de possibilitats, atès que Adexa és una associació multisectorial», ha exposat Maria José Díaz Patiño, al temps que ha fet una crida a la ciutadania «per a conscienciar-los de que ara més que mai el comerç local, que és el que dona vida als carrers, necessita dels seus veïns i veïnes».

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 8 =