Serveis Socials i Policia Local de l’Alcúdia de Crespins participen en una jornada formativa

A més a més, han participat altres entitats d’àmbit educatiu i social tant públiques com privades del municipi per a tractar la Llei 8/2021

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins amb l’objectiu de potenciar la formació del seu propi personal i d’aconseguir una millor coordinació amb el Cos de la Policia Local, i entitats de l’àmbit educatiu i social ha promogut una jornada formativa en la qual s’ha tractat la Llei 8/2021. Una norma per la qual es reforma la legislació civil i processal per al suport de persones amb discapacitat en l’exercici de la seua capacitat jurídica i que afecta directament a persones amb problemes de salut mental.

La participació ha sigut un èxit, ja que han estat presents tant professionals de l’àmbit públic com professionals d’empreses privades d’àmbit social. Així han participat: els i les professionals de l’àrea d’atenció primària bàsica i especifica dels Serveis Socials del municipi, la direcció de l’IES Isabel-Clara Simó, la direcció de la Residència de Persones Majors de l’Alcúdia de Crespins i la treballadora social, la direcció de l’empresa «Més Majors», l’equip social i recursos humans i la Policia Local del municipi.

Amb aquesta jornada formativa, com han explicat fonts municipals, l’equip de govern manté «la seua aposta per la formació continuada de les seues treballadores i treballadors, potenciant d’aquesta forma l’actualització normativa i unificant els seus protocols d’actuació a cada cas en particular». Accions formatives que consideren un instrument imprescindible per a oferir «una millor resposta dels serveis municipals a la demanda ciutadana», han conclòs des de l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta