Esportistes del Serra Vernissa participen en l’entrenament d’estiu

Més de 40 membres del Club de Trail Serra Vernissa van participar al primer entrenament estival distribuit en tres eixides pel terme municipal.

A les set eixiren els marxadors des de la Font del Lleó. Els 12 participants van realitzar una volta per la Serra del Castell i la Serra Vernissa de 14km i 450+.

image-2016-06-30 (2)A les 07:30 van eixir 30 corredors, inicialment junts, però després de coronar el Portet es van separar en dos. Un grup faria una volta més curta arribant per la Quintana fins La Bicicleta, coronant la Penya de la Mel. Van fer una ruta de 19k i 800+ a un ritme suau. L’altre grup va allargar la volta un poc més fins els 23km i 1000+ a un ritme més ràpid. Finalment es van ajuntar els 3 grups a l’esmorzar.

Cal destacar també que Voro Hernández i Carlos Horcajada van participar a la Volta a Peu d’Almussafes amb 10km i més de 900 participants. A més, Enrique Barber ho va fer a la Volta a Peu a Bocairent pujant al pòdium com a 3r veterà.

Respecte a les eixides nocturnes estivals, la setmana passada es va realitzar una marxa nocturna circular des del Pou Clar d’Ontinyent a Bocairent, de 17km i una dificultat mitja, amb Ivan Camarasa, Flavia Orz, Javi Oriola, Jorge Castells, Pelosa, Anna Colomer i Gema Llàcer.

Per últim cal mencionar als representants vernissers que aquest cap de setmana participaran a les competicions. Al Ultra Trail Vallsdàneu, Kike Blesa participarà a la modalitat de 93km i 7.344+. Al Trail i Marató de Bronchales, aquests són tots els participants del club en les diferents distàncies, 10k, 24k i 43k: Tavi Sala, Victor Pascual, Francisco Marcuello, Jose Bellot, Isaac Marco, Salvador Such, Ivan Camarasa, Lola Aguilar, Calo Palma, Josep Pastor i Enrique Ballester Reig..

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + 16 =