El Serra Vernissa guanya el Trail de la Llosa de Ranes

La Llosa de Ranes va acollir diumenge el I Trail a Santa Anna. Amb vora 300 corredors es van iniciar les dos proves a les 9:00 del matí.

El Trail Llarg recorria un circuit de 21k amb 1.000m de desnivell positiu. Cal destacar els 4 pòdiums aconseguits amb Eva Castells que va ser 2a de la general i veterana, Xavier Tomàs que va ser 3r veterà, Angela Amat 1a local i el triomf absolut de l’equip Serra Vernissa a la prova gràcies a la puntuació dels seus participants Francisco Marcuello, Paco Gil, Víctor Pascual, Elo López, Flavia Orz, Ivan Camarasa, Emilio Vidal, David Colomar, Andreu Iborra i Jose Manuel Estellés.

D’altra banda, a la general per equips del Circuit Trail València el Vernissa és líder amb 9 punts empatat amb el Green Power.

Al Trail Llarg, denominat Sprint, el recorregut era d’11km amb 450m de desnivell positiu. En este cas van participar Andrés Gómez que va ser el 12, Jose Maria Artes, Jordi Cháfer i Miguel Soriano.

Altra part del Club es va desplaçar al Trail de Montanejos. Cal destacar la 9a posició de Juan Carlos Maset a la prova reina de 55km i 2.400+ amb 5h i 40’. A més, van participar a la distància de 33km i 1.300+ Jordi Gil, Gerardo Da Pieve i Lidia Cremaschi.

Per últim cal destacar l’actuació de Xavier Tomàs el passat 1 de novembre a la Cursa de la Tardor a Altafulla (Tarragona). Un cross de 10k amb +135m on va pujar al pòdium en 5a posició.

Ara el club es prepara per a les següents curses de muntanya que es realitzaran a Olleria, Anna i Navarrés.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez + 7 =