El sènior del Genvés aconsegueix l’ascens a la lliga autonòmica

L’equip sènior Preferent del C.B. Genovés ha aconseguit una plaça a la categoria autonòmica a la darrera jornada de lliga. Un equip amb gent veterana, però compromesa ha aconseguit realitzar una temporada regular on sempre ha estat als llocs capdavanters de la classificació. No obstant no ha estat fins la darrera jornada quan s’ha aconseguit aquesta fita esportiva. Després de perdre la categoria la temporada anterior, i mantenint el grup de jugadors al seu planter l’equip del Genovés ha mantés una regularitat al llarg de l’any on, la veterania de jugadors com Carlos Serrano, Ximo Herencia o Antonio Castillo recolzats pels ja experts jugadors com Sergio Caurin, Diego Terol, Àngel Monreal, David Tormo, Josep Úbeda, Josep Llopis i acompanyats per jugadors més joves com Jordi Soler, Jordi Llopis, Xavi Soler, Toni Mollà o José Llopis han sabut realitzar una temporada on el balanç de 20 victòries i 4 derrotes li han permés, junt al CD San Pedro Moixent pujar de categoria.

basquet-genoves-diaridigtal.esÉs la tercera vegada que el club del Genovés guanya aquesta plaça, plaça que dóna dreta a enfrontar-se amb els millors equips autonòmics. Al partit del darrer cap de setmana, davant el C.B. Algemesí es jugaven l’ascens, ja que 4 equips arribaven en opcions de pujar de categoria. No van desaprofitar l’oportunitat ja que des del primer moment amb un parcial inicial de 0-10 es va veure les ganes i la motivació d’aquest equip. 6-18 al final de primer quart, 16-39 al descans, 31-54 al final del tercer quart per a acabar amb un resultat final de 39-69 van ser els parcials del partit on la superioritat de l’equip de La Costera es va posar de manifest des del primer moment. Un equip, com ja hem dit amb una mescla de veterania i joventut, però sobretot amb una més que destacada direcció. És evident el bon treball realitzat pel seu entrenador, Quique Orts, sense ell, fites com aquestes serien impensables, la qual cosa demostra el seu nivell a l’hora de dirigir equips en aquestes categories, però sobretot per la implicació i la professionalitat d’aquest entrenador.

“És un luxe per al club tenir entrenadors com Orts. El club vol agrair el bon treball de Quique, i al mateix temps felicitar als jugadors per la gran temporada portada a terme. Un fet important per a un club com el CB Genovés” comentava un dels directius del club només acabar el partit.

No hay comentarios

Dejar respuesta