El xativí Rafa Tortosa també va guanyar el premi Mocador al millor assaig

La Falla Selgas Tovar ha aconseguit finalment el premi Mestre Ortifus a la millor portada d’un llibret de falla, amb un treball del dissenyador xativí Cesc Roca, mentre que la falla Sant Jordi es va emportar finalment el premi Climent Mata a nivell local, organitzat per la Junta Local Fallera de Xàtiva dintre d’aquesta Federació. La comissió guanyadora del Climent Mata a nivell autonòmic va resultar la falla Castielfabib – Marqués de Sant Joan de València.

Altre dels premis va recaure en el xativí Rafa Tortosa, faller i coordinador del llibre de la Falla Joan Ramon Jiménez, qui es va emportar el premi Mocador al millor assaig amb un treball publicat en la Falla Plaça Jesús de València, titulat “Les falles i la política: entre el valencianisme i el poder. 2ª part (1962-2018)”.

A més a més, la Falla Barri Sant Francesc d’Oliva es va erigir en la guanyadora del Premi Lletres Falleres al llibret + Complet, mentre que el premi a la coherència en el llibret va anar a parar a la falla Sant Nicolau Mosquit de Gandia, guanyadora també dels premis de la Generalitat Valenciana. Pel que fa al Premi COMFET, que reconeix el millor contingut infantil, el guardó va anar a parar a la falla Sant Joan d’Alzira.

El treball guanyador del Premi Soler i Godes al millor article va ser “Enrònies que perduren”, de l’artista Ricard Balanzà per a la falla Oeste de Dénia; i el millor microrrelat va ser per a “Escacs de papallona”, de Soledad Ahulló, per a la falla Cantereries d’Alzira.

Pel que fa als premis vinculats a la poesia, “Confitures mètriques” de Salvador Bolufer Femenia per a la falla Av. Burjassot – Joaquim Ballester i Reus de València es va emportar el premi Malva al millor poema satíric; mentre que el premi Portal de Valldigna per a la millor poesia lírica va ser per a “Mimètics”, de José Antonio Martínez Giner per a la falla Cambro de Tavernes de la Valldigna.


En Castellà:

Selgas Tovar gana el premio Ortifus a la mejor portada y Sant Jordi se lleva el Climent Mata local

El setabense Rafa Tortosa también ganó el premio Mocador al mejor ensayo

La Falla Selgas Tovar ha conseguido finalmente el premio Mestre Ortifus a la mejor portada de un llibret de falla, con un trabajo del diseñador setabense Cesc Roca, mientras que la falla Sant Jordi se llevó finalmente el premio Climent Mata a nivel local, organizado por la Junta Local Fallera de Xàtiva dentro de esta Federación. La comisión ganadora de Climent Mata a nivel autonómico resultó la falla Castielfabib – Marqués de Sant Joan de València.

Otro de los premios recayó en el setabense Rafa Tortosa, fallero y coordinador del libro de la Falla Juan Ramon Jiménez, quien se llevó el premio Mocador al mejor ensayo con un trabajo publicado en la Falla Plaça Jesús de València, titulado ““Las fallas y la política: entre el valencianismo y el poder. 2ª parte (1962-2018)”.

Además, la Falla Barri Sant Francesc de Oliva se erigió en la ganadora del Premio Lletres Falleres al llibret + Complet, mientras que el premio a la coherencia en el llibret fue a parar a la falla San Nicolau Mosquit de Gandía, ganadora también de los premios de la Generalitat Valenciana. En cuanto al Premio COMFET, que reconoce el mejor contenido infantil, el galardón fue a parar a la falla Sant Joan de Alzira.

El trabajo ganador del Premio Soler i Godes al mejor artículo fue “Enrònies que perduren”, del artista Ricard Balanzà para la falla Oeste de Dénia; y el mejor microrrelat fue para “Escacs de papallona”, de Soledad Ahulló, para la falla Cantereries de Alzira.

En cuanto a los premios vinculados a la poesía, “Confitures mètriques” de Salvador Bolufer para la falla Avda. Burjassot – Joaquim Ballester i Reus de València se llevó el premio Malva al mejor poema satírico; mientras que el premio Portal de Valldigna para la mejor poesía lírica fue para “Mimètics”, de José Antonio Martínez Giner para la falla Cambro de Tavernes de la Valldigna.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − 9 =