La Casa de la Cultura de Xàtiva ha rebut aquest matí a les desenes d’alumnes dels diferents centres escolars tant de Xàtiva com de les localitats veïnes de Genovés i la Llosa de Ranes, que han resultat premiats al Concurs Literari organitzat pel Departament d’Educació Vial.

premis-seguretat-vial-diaridigital.esL’acte ha estat presidit per l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la presidenta de la Mancomunitat de la Costera Mª José Tortosa, el Cap de la Jefatura Local d’Alzira de la Direcció General de Tràfic Víctor Sales, el regidor de Mobilitat i tinent d’alcalde Miquel Lorente i la regidora de Seguretat Ciutadana Mariola Sanchis.

En la categoria de Secundària el primer premi ha recaigut en Zaira Ibáñez Arribas de 1ºD de l’IES Lluís Simarro, mentre que el segon premi ha sigut per a Carme Torregrosa i el tercer per a Alexandra Dragomirova, ambdues de 1er B de l’IES Josep de Ribera. En la categoria Primària la guanyadora absoluta ha estat Gala Soler Sánchez, de 6ºB del col·legi Nta. Sra. La Seu, el segon premi per a Arantxa Palacios (6º Col·legi la Immaculada) i el tercer premi per a Marc Cerdà (6ºA col·legi Claret).

premis-seguretat-vial2-diaridigital.esEn quant als guanyadors de la redacció en valencià, els premis han recaigut -en aquest ordre- per a Maria Ferrús (1ºA Claret), Andrea Hurtado (1ºB Nta. Sra. La Seu) i Patricia Hernández (1ºA SES la Llosa). En Primària, els premis han sigut per a Maria Badenes (6ºA C.P. Sant Jacint Castañeda), Laura Pons (6ºB C.P. Crist del Miracle de Genovés) i Maria Sanchis (6ºC C.P Sant Jacint Castañeda).

Altres dotze xiquets i xiquetes del IES Josep de Ribera, IES Simaro, Nta. Sra. La Seu, Claret i SES Llosa de Ranes han rebut premi: Montse Robles, Ainara Kassous, Mireia Juan, Ahinoa Simó, Zaira Campos, Mar Lluch, Emma Mollà, Ana Barberá Lua Lledó, Toni Molina, Olga Esteve i Laura Vidal.

premis-seguretat-vial3-diaridigital.esEn Primària, han rebut premi altres dinou alumnes dels centres Martínez Bellver, Taquígraf Martí, Gozalbez Vera, Sant Jacint Castañeda, Attilio, Claret la Immaculada, Nta. Sra. La Seu Verge dels Desemparats i Crist del Miracle: Ian Sáez, Miquel Ridaura, Guillem Casesnoves, Joan Maldonado, Adrian Montagud, Bibi López, Aitana Alberola, Paula Santos, Sara Almiñana, Claudia Sánchez, Amaya Salinas, Natalia Pallás Daniela Belda, Berta Beniel, Nuria Moscardó, Paula Sanchis, Eva Descals, Gabriela García i Ana Gallego.

A banda dels premis particulars per als guanyadors absoluts, tots els guardonats -un total de 43- realitzaran un viatge a la Warner de Madrid. El Departament d’Educació Vial ha destacat la qualitat dels treballs presentats, i ha volgut agrair a tots els col·laboradors que han participat en aquesta edició.

El jurat ha estat compost per Antonio Collado Gimeno (Comissari Cap de la Policia Local de Xàtiva), Inés Reig i Amparo Domenech (Coordinadores d’Educació Viària de la Direcció Provincial de Trànsit de València), Sonia Blázquez (Tècnica de l’Ús i Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Xàtiva) i Arturo Tormo (Coordinador del Departament d’Educació Viària de la Policia Local de Xàtiva).

No hay comentarios

Dejar respuesta