Aquest cap de setmana s’ha celebrat la modalitat de corda fregada de la XVIII edició del Concurs de Jóvens Intèrprets “Ciutat de Xàtiva”.

D’un total de 30 participants vinguts de diversos punts de la geografia espanyola que van afrontar la primera fase del concurs amb la interpretació d’una obra obligada, 13 van ser els finalistes que van encarar la segona fase del certamen amb la interpretació d’una obra d’elecció lliure.

El tribunal encarregat de qualificar i premiar les diferents modalitats, que en aquesta edició ha estat format per José Miguel Fayos Jordán (president), Jose Enrique Bouché Babiloni (especialista de violoncel), Enrique Palomares Chofre (esp. de violí) i Pilar Marín Peyrolón (esp. de viola), va acordar, per unanimitat, atorgar els primers premis a:

Eva Rabchevska, intèrpret de violí, de 21 anys i procedent de Madrid, premiada en la modalitat A amb diploma, trofeu i 1.300€.

Bella Chich, intèrpret de viola, de 21 anys i procedent de Madrid, premiada en la modalitat B amb diploma, trofeu i 1.000€.

Miguel Muñiz Galdon, intèrpret de violí, de 16 anys i procedent de Barcelona, premiat en la modalitat C amb diploma, trofeu i 800€.

L’accèssit, valorat amb 450€, va ser per a Jaime Maceira Naya, intèrpret de violí, de 17 anys i procedent d’Alcalà de Henares, premiat en la modalitat B.

El proper cap de setmana, 10 i 11 de març, el la Casa de la Cultura albergarà les audicions de piano.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − nueve =