El secretari autonómic de l’Agència Valenciana de Turisme anuncia noves accions de promoció de la Ruta dels Borja

El secretari autonòmic de la Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha anunciat noves accions de promoció de la Ruta dels Borja, com la presentació de la col·lecció ‘Coratge’ de Miquel Suay en una passarel·la que tindrà lloc a Gandia el pròxim 29 de setembre i a Xàtiva a principis de 2018.

Colomer ha destacat que “la unió de turisme i cultura que representa la Ruta dels Borja és fonamental en la nostra estratègia de promoció de la Comunitat Valenciana i la moda és un gran baluard”.

Francesc Colomer ho anunciava ahir en la presentació de les noves accions de promoció conjunta vinculades a la Ruta dels Borja, on ha participat juntament amb l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i el dissenyador Miquel Suay.
Durant la presentació, Colomer va ressaltar que des de la Agència Valenciana del Turisme “hem de treballar de manera conjunta amb els municipis per a reinventar la identitat turística dels valencians”.

Per la seua banda, l’alcalde de Xàtiva ha agraït a la Agència Valenciana del Turisme “l’impuls al projecte a la Ruta dels Borja i el treball que estan exercint per a concretar productes”.

Finalment, el dissenyador Miquel Suay ha assenyalat que l’última col·lecció que ha realitzat s’ha basat en els Borgia “perquè han sigut molt revolucionaris, sent grans impulsors del renaixement”.

No hay comentarios

Dejar respuesta