S’amplia l’espectacle dels còmics Eugeni Alemany i Raúl Antón davant la gran demanda d’entrades

Els tiquets per al diumenge 21 s’han exhaurit en pocs dies i es realitzarà una segona funció el dissabte 20 de març, a les 18:30 hores

L’Ajuntament de Xàtiva ha decidit ampliar l’espectacle «Monòlegs a la carta», en el que participaran els reconeguts còmics valencians Eugeni Alemany i Raúl Antón, junt amb els locals Javi Tormo i Marcos Chàfer.

La cita al Gran Teatre de Xàtiva, prevista per al diumenge 21 de març, va exhaurir les entrades en molt poc de temps, fet pel qual es va plantejar ampliar l’oferta per tal de que els interessats que es van quedar sense poder adquirir la seua entrada puguen gaudir de l’espectacle.

Per tant, a més del diumenge 21, també es podrà gaudir d’aquesta representació còmica al Gran Teatre de Xàtiva el dissabte 20 de març, a partir de les 18:30 hores. Les entrades, com és habitual, es poden adquirir a la pàgina web d’Instanticket, a la Casa de la Joventut en horari de 12 a 14 hores o bé a partir de dues hores abans de la funció a les taquilles del Gran Teatre, en cas de quedar tiquets a la venda.

«El rotund èxit amb la venda d’entrades de l’espectacle ens han fet programar un nou passe per al dissabte 20 de març. Hi havia una gran quantitat de gent que desitjava acudir als monòlegs i s’havien quedat sense entrada», ha expressat la regidora de Gran Teatre Maria Beltrán, qui ha afegit que «és una nova oportunitat per a gaudir dels millors monologuistes de la Comunitat Valenciana, que esperem que tinga la mateixa acollida que el primer espectacle programat».

No hay comentarios

Dejar respuesta

nueve − nueve =