Rutes guiades i una actuació centren els actes de commemoració de la Crema de Xàtiva

A partir del proper dilluns 14 de juny es podran adquirir banderes de Xàtiva al preu de cinc euros per engalanar els balcons de la ciutat

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat una sèrie d’activitats amb motiu de la commemoració de la Crema de Xàtiva, tot i que la pandèmia encara obliga a limitar els actes i els aforaments dels mateixos.

El proper cap de setmana (dissabte 19 i diumenge 20) es podran realitzar visites guiades a les 11 hores per la ruta de la Crema de Xàtiva, les quals tindran un preu de 2 euros i s’hauran de reservar a la web www.xativaturismo.com o bé a lOficina de Turisme de Xàtiva. Per a aquesta activitat hi ha una limitació de 25 persones per dia.

D’altra banda, el divendres 18 de juny a les 22:30 hores tindrà lloc al claustre de Sant Domènec l’actuació «I de les cendres farem poble», amb la participació de Teatre de la Lluna, Anna i Manye Alborch, l’Escola de Danses i associacions musicals. L’aforament és limitat i les persones interessades hauran de recollir les entrades a la Casa de Cultura.

A més a més, tal i com ja es va fer el passat any, també es posaran a la venda (a partir del proper dilluns 14 de juny) banderes de Xàtiva per tal d’engalanar els balcons de cara a la data del 19 de juny, dia en que es va produir la crema de la ciutat, baix la iniciativa «Xàtiva renaix als balcons». Les banderes tindran un preu de 5 euros i es podran adquirir tant a l’Oficina de Turisme com a la Casa de Cultura.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − uno =