Rotary commemora el centenari de la patrona de Xàtiva amb un concert benèfic

El recital coral tindrà lloc el dijous, 20 d’abril, a les 20h en La Seu i les entrades poden adquirir-se ja en els establiments col·laboradors per un preu de 5 euros.

Amb la celebració del centenari canònic de la proclamació de La Mare de Déu de la Seu com a patrona de Xàtiva, la Col·legiata Basílica de Santa María posa punt i final a l’Any Jubilar atorgat pel Papa Francesc de manera excepcional per a la celebració d’aquesta important efemèride per a la capital de La Costera, que coincideix també amb el cinquantenari de la coronació de la imatge de la Verge.

En aquest sentit, Rotary Club Xàtiva ha volgut sumar-se als actes de commemoració en honor de la patrona de la ciutat amb la celebració d’un concert benèfic a càrrec de l’Escolania de la Real Basílica de la Verge dels Desemparats amb l’objectiu de recaptar fons per al seu projectes socials dirigits a la infància i als més necessitats.

Així doncs, totes aquelles persones interessades a assistir a l’esdeveniment i col·laborar a aquest efecte benèfic poden adquirir les seues entrades –amb un cost de 5 euros- en els següents establiments: Floristeria Adela, multiòptiques Xàtiva, Milar Esparza, Clínica de Medicina Estètica de la Doctora Pepa Esparza i Moda Julio Cabrera (L´Alcúdia de Crespins).

Sens dubte, es tracta d’una oportunitat única per a gaudir de les extraordinàries “veus blanques” dels xiquets que conformen l’Escolania de la Verge dels Desemparats. Un cor únic en la Comunitat Valenciana i un referent musical de la nostra cultura, que va ser fundat en 1958 pel llavors arquebisbe de València i que ha tingut el privilegi d’actuar davant diversos Papes, davant les seues Majestats els Reis d’Espanya i en els millors escenaris nacionals.

No hay comentarios

Dejar respuesta