Rotary Club Xàtiva prepara una conferència interactiva sobre el benestar emocional i l’equilibri de la vida

.- La xarrada, impartida per la psicòloga Clara Serena Navarro, se celebrarà el dilluns, 6 de març, a les 20 h a la Casa de Cultura de Xàtiva.

Com és habitual en aquests últims mesos, Rotary Club Xàtiva està organitzant una nova conferència oberta al públic en general amb l’objectiu de difondre i fer arribar a tota la població interessants temes referits especialment al tema de la salut, tant física com psicològica.
Així doncs, en aquesta ocasió, la nova ponència, que se celebrarà el dilluns 6 de març a les 20 h a la Casa de Cultura de Xàtiva se centrarà en el benestar emocional de les persones i el seu paper en l’equilibri de la vida.
Dirigida per la psicòloga social i sanitària, Clara Serena Navarro, aquesta xarrada abordarà la importància de la psicologia en el nostre dia a dia, entenent a més la teràpia psicològica des de totes les facetes de la vida i des d’aspectes tan diversos com els físics i biològics, però també els emocionals, socials i culturals.
En aquest sentit, des de la seua experiència professional i personal, que li ha permés treballar tant en el pla individual com grupal, comunitari i social, Clara Serena assegura que el nostre propi cos i nosaltres mateixos constituïm un instrument de sanació importantíssim, però per a aconseguir aqueix punt primer es necessita arribar a l’arrel dels problemes, no sols amb l’objectiu de millorar els símptomes de malestar sinó per a aconseguir un creixement personal que és el que definitivament ens permetrà gaudir d’un vertader benestar emocional. I tot això sempre sota la premissa que cada persona és única i, per tant, cada procés i teràpia psicològica també.

No hay comentarios

Dejar respuesta