Rotary Club Xàtiva organitza un concert solidari a benefici del Projecte d’Infància de Creu Roja

El recital, ofert per la pianista Ingrid Jovellar Campos, se celebrarà el dilluns 3 d’octubre a les 20h a la Casa de Cultura de Xàtiva.

Amb l’objectiu de recaptar fons per al Projecte d’Infància en edat escolar de Creu Roja Xàtiva, Rotary Club ha organitzat per a dilluns que ve, 3 d’Octubre, a les 20h, a la Casa de Cultura de la ciutat, un interessant recital de piano a càrrec d’Ingrid Jovellar Campos.

Així doncs, totes aquelles persones interessades a assistir a l’esdeveniment i col·laborar a aquest efecte benèfic, dirigit principalment a cobrir les necessitats de material escolar per als nens més necessitats de Xàtiva, poden adquirir les seves invitacions –amb un donatiu de 5 euros- en els següents establiments: Milar Escampi (C/Pare Claret), Dolços Campos i Clínica de Medicina Estètica de la Doctora Pepa Esparza. A més, també estaran disponibles en la seu de Creu Roja Xàtiva i a la porta de la Casa de Cultura el mateix dia del recital.

En aquest sentit, Rotary Club Xàtiva anima tant als veïns de Xàtiva com als d’altres localitats pròximes a no perdre’s aquest emotiu recital en el qual la pianista xativina, Ingrid Jovellar Campos delectarà als assistents amb peces de Ludwig van Beethoven, Franz Liszt, Enrique Granados i Ernesto Lecuona.

Una oportunitat única per a gaudir en directe del virtuosisme d’aquesta jove intèrpret que compta amb una increïble trajectòria a nivell nacional i internacional.

No hay comentarios

Dejar respuesta