Roger Cerdà:”La pandèmia segueix ahí i no podem baixar els braços”

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, fa balanç a través de les xarxes social de quina és la situació actual de la pandèmia en la nostra ciutat.

“Durant la primera onada de la Covid-19 vam aconseguir que el virus quedara al marge de les nostres residències, però lamentablement la setmana passada es van detectar dos casos en una residència de Xàtiva, pel que es va realitzar immediatament la prova a tota la plantilla i als residents, sent finalment 9 els positius (dos treballadors i set usuaris, tres d’ells ingressats per les seues patologies prèvies).
Estem en continu contacte amb els responsables de la residència, i la situació està controlada, a l’espera de l’evolució. És una circumstància que a ningú li agradaria que passara, i més en un grup de risc com són les persones majors, però s’estan prenent totes les mesures per part dels serveis sanitaris. Hem d’estar molt pendents els propers dies però tenim l’esperança de que les mesures siguen suficients perquè no hi haja una major transmissió.
Però també hi ha bones notícies, perquè els casos que es van trobar en darreres setmanes en altres centres socials i escolars ja s’han solucionat. A Xàtiva, actualment, no tenim cap classe de cap col·legi confinada per motiu del coronavirus.
Com dic, hem de seguir units i conscienciats de què la cosa no ha acabat i de què possiblement vénen setmanes dures pel que fa a la incidència de la pandèmia. No obstant, estic segur que amb l’ajuda de totes i tots, aconseguirem superar-ho com ja ho vam fer uns mesos enrere”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × dos =