Roger Cerdà visita les pedanies per a explicar les seues propostes

Mesures com la recuperació del servei de medicina familiar a Annauir, la creació d’un parc fluvial a Torre Lloris o l’enjardinament de l’entrada de Sorió desperten l’interés del veïnat

Xàtiva, 14 de maig de 2023.- El candidat a l’alcaldia de Xàtiva, Roger Cerdà, junt amb l’equip del PSPV-PSOE, han dedicat la jornada dominical a visitar les pedanies de Sorió, Torre Lloris i Annauir per tal d’explicar les propostes que contempla per a elles el programa electoral dels i les socialistes. La jornada ha començat de bon matí a Sorió, amb una reunió veïnal que s’ha celebrat al local social del poble. Allà, Cerdà, acompanyat per l’alcaldessa pedània Teresa Martí, ha canviat impressions amb un grup de persones residents sobre distintes mesures que es pretén dur a terme, com ara millores en camins i voreres del riu, en senyalització i control de velocitat del trànsit o en les instal·lacions del propi local social, així com l’enjardinament de l’entrada del poble i la instal·lació d’una nova font.

Acte seguit, la caravana socialista s’ha traslladat a Torre Lloris, on esperava l’alcaldessa pedània, Nieves Roselló. La comitiva encapçalada per Roger Cerdà ha recorregut els carrers de la població, lliurant en mà un fullet que arreplega les propostes per a la Torre, entre les quals destaca la creació d’una pista esportiva multiusos a l’entrada del poble, la millora de l’asfaltat dels carrers, la creació d’un parc fluvial a la ribera del riu Albaida, la connexió del poble amb la Via Verda Xàtiva – Carcaixent o la posada en marxa d’una illa de compostatge.

Ja per la vesprada, els integrants de la llista del PSPV-PSOE junt a altres persones militants de l’Agrupació Socialista de Xàtiva han arribat a Annauir, on han estat rebuts per l’alcalde pedani, José Climent. Novament, Cerdà ha recorregut els carrers d’Annauir, repartint el programa de mesures per a la pedania i convidant al míting que ha tingut lloc a les 19 hores al parc de les moreres, amb intervencions de José Climent, Xelo Angulo i el propi candidat.

Cerdà ha dit que «el primer que haurem de fer quan guanyem les eleccions serà reposar el servei de medicina familiar i infermeria». El candidat socialista també ha proposat millorar la vorera i l’ombrejat de la piscina municipal, l’ampliació de l’entrada al poble pel Camí Fondo, la instal·lació de gespa artificial en el parc infantil i la pista de pàdel, així com dotar de connexió wifi a la Casa del Poble.

No hay comentarios

Dejar respuesta