Roger Cerdà participa en la celebració dels patrons de la Policia Nacional

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha participat hui en els actes de celebració del Dia dels Àngels Custodis, patrons de la Policia Nacional. L’alcalde ha aprofitat l’ocasió per reconéixer la tasca desenvolupada per l’inspector cap de la Comissaria de Xàtiva, Miguel Ángel Gallut, qui arriba al final de la seua trajectòria professional a final del present mes d’octubre. Cerdà va tenir paraules d’agraïment envers l’inspector cap Gallut, de qui va dir que ha tingut «una trajectòria exemplar, caracteritzada per la bona disposició i per una molt valuosa col·laboració amb les autoritats locals».

A més a més, el comissari cap de la Policia Local de Xàtiva, Antonio Collado, ha rebut hui la creu blanca l’ordre del mèrit policial de la Policia Nacional en un acte celebrat a València.

condecoraciones-policia2-diaridigital.esCerdà ha elogiat el treball dels cossos de seguretat, en especial de la Policia Nacional, de qui ha dit que «és la dipositària del deure de procurar l’acompliment del mandat constitucional de garantir el lliure exercici de les llibertats públiques i drets de totes i tots els ciutadans, conjunt normatiu bàsic per assegurar la convivència pacífica i el respecte a la llei necessaris per al correcte funcionament de la ciutat de Xàtiva».

No hay comentarios

Dejar respuesta