Roger Cerdà afronta el repte de revalidar l’alcaldia amb un equip renovat

La militància recolza unànimement una llista transversal amb incorporacions provinents del món de l’esport, les falles, l’animalisme o l’associacionisme social de Xàtiva

Xàtiva, 23 de març de 2023.- L’assemblea de l’Agrupació Socialista de Xàtiva ha aprovat per unanimitat la candidatura del PSPV-PSOE per a les eleccions municipals. L’actual alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, encapçala de nou la llista amb què espera revalidar l’alcaldia i el govern de Xàtiva, amb un equip renovat, transversal i dinàmic que combina l’experiència en la gestió municipal amb la renovació i que acull a nous candidats amb una trajectòria d’implicació i servei a la societat xativina. La secretària general Xelo Angulo repeteix en el lloc número 2, mentre que Nacho Reig torna a ocupar el 3r lloc de la llista municipal. En els sis primers llocs de la llista hi ha quatre dones.

Cerdà ha manifestat el seu agraïment pel recolzament i la confiança de la militància. L’alcalde ha comentat que «al llarg d’aquests 8 anys hem comptat amb persones que han aportat el seu granet d’arena en una tasca tan complexa com millorar la ciutat de Xàtiva. Cadascuna d’aquestes persones ha aportat una visió diferent de la realitat que vivim i això ens ha ajudat a mantenir-nos atents i atentes davant dels problemes reals de la ciutadania, a construir projectes innovadors i dinàmics per seguir l’avantguarda de la comarca».

La candidatura del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Xàtiva incorpora a diverses persones que provenen de distints sectors socials, com ara l’esport, amb la incorporació de Vicent Lluch, actual president de la Coordinadora de Clubs Esportius de Xàtiva; o de les protectores d’animals, amb la suma al projecte per part de Mari Carmen Jachán, anterior presidenta de l’SPAX. Altres destacades incorporacions són la de l’actual regidora de Falles i Gran Teatre, María Beltrán i la de persones provinents de l’associacionisme xativí, com Neus Calatayud, presidenta de Ames de Casa Tyrius o Jordi Mengual, anterior president de l’associació Arc de Sant Martí. També hi ha espai per a joves socialistes, amb la incorporació a la llista de Rafa Penadés i Yaiza Diego. Finalment, com a fet a destacar, el tancament de la llista per part d’un referent socialista de la Cultura a Xàtiva com Vicent Torregrosa, president d’Amics de La Costera.

Roger Cerdà ha comentat algunes de les claus de la renovació de la candidatura: «els propers anys seran un repte per a tots els municipis, però especialment per a aquelles ciutats que, com Xàtiva, tenen un llistó molt alt per superar. Per això hem decidit comptar amb un equip renovat, un equip que uneix joventut, experiència, responsabilitat, esforç, treball i superació, un equip transversal amb un únic objectiu; que el projecte de futur que tenim per a la nostra ciutat siga una realitat. No és moment de perdre’ns en debats estèrils, sinó de sumar totes les capacitats possibles per millorar la nostra ciutat. La nostra fortalesa prové de la visió dinàmica i transversal que ens aporten les diferents perspectives de la nostra ciutat que tenim com a equip».

La proposta del PSPV-PSOE per al govern de Xàtiva és la següent:

1- Roger Cerdà Boluda.

2- Xelo Angulo Luna.

3- Ignacio Reig Sanchis.

4- Raquel Caballero Pastor.

5- Lena Baraza Lorente.

6- María Beltrán Ferrero.

7- Vicent Lluch Montaner.

8- Pedro Aldavero López.

9- Mari Carmen Jachán Sánchez.

10- Rafael Penadés Pla.

11- José Vicente Benavent Cervera.

12- Reme Sinisterra Cariñena.

13- Ricardo Martínez Navarro.

14- Neus Calatayud Genís.

15- Jordi Mengual Puchol.

16- Yaiza Diego Yusta.

17- Francisco de los Santos.

18- Teresa Martí Estornell.

19- José Climent Climent.

20- María Terol Albert.

21- Vicent Torregrosa Barberà.

Suplent 1: Inma Soler Macías.

Suplent 2: José Giménez Rivas.

Suplent 3: Laura Fenollar Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 17 =