Roberto Granero és proclamat secretari general dels socialistes de La Costera i La Canal de Navarrés

● La candidatura de Roberto Granero, l’Alcúdia de Crespins, mobilitza a quasi el 70% del socialisme de les comarques i més del 50% de Joves Socialistes.

● Totes les agrupacions socialistes han avalat la candidatura de Granero que serà ratificat en el Congrés de Quesa del 27 de març.

Roberto Granero ha entregat hui en la seu del PSPV-PSOE a València, els avals dels militants socialistes a la seua candidatura per a liderar el PSPV comarcal, juntament amb els seus representants Carina Primo de Quesa i Abel Martí de Rotglà i Corberà així com de l’actual secretari d’organització José Luis Juárez de Bolbait.

El vicealcalde de l’Alcúdia de Crespins ha sigut ja proclamat secretari general per part de la Comissió Nacional d’Ètica i Garanties a l’ésser l’únic candidat i després d’haver validat les 280 signatures, quasi el 70% de la militància i més del 50% de Joves Socialistes.

Granero va anunciar davant el Comité Comarcal del partit la seua voluntat de liderar la pròxima Comissió Executiva per a obrir un nou temps després de la pandèmia. La candidatura única no ha sigut una excusa perquè els socialistes de la Costanera i la Canal de Navarrés es mobilitzaren en un procés que ha aconseguit conjuminar a tota la militància. El procés atípic amb el ja candidat proclamat ha demostrat que tota la militància vol participar en “un projecte que aspira a il·lusionar i esperançar als habitants d’aquestes dues comarques per a crear noves oportunitats i millorar la vida de les ciutadadanas i ciutadans de les nostres comarques”.

“Volíem que la militància socialista se sentira protagonista d’una etapa que serà decisiva per al futur de la Costanera i de la Canal de Navarrés” ha assenyalat Granero que ha presentat 5 vegades més dels avals necessaris per a ser candidat. “Volíem fugir dels clàssics processos de demostració orgànica de força, perquè del que es tracta és de generar il·lusió, d’unir, de vertebrar i de construir. Això és el que hem rebut de la militància per a treballar en un projecte comarcal que torne a ser primera força política en les eleccions de 2023.

“Les dues comarques que després de dos anys de pandèmia es troben en una situació socioeconòmica en fase de reactivació, amb problemes de despoblació i encara amb falta de suficients oportunitats per als joves, mereixen una resposta política d’altura, i això és el que pretenem amb aquesta candidatura”. Un projecte inclusiu, sostenible, igualitari i que té com objectiu la justícia social i la solidaritat entre persones i territoris, apunta Granero qui el pròxim 27 de març ha de ser ratificat en el Congrés Comarcal a Quesa. Ara, sent ja secretari general electe, Roberto Granero donarà forma explícita al seu projecte militant a militant i agrupació a agrupació; “quan el futur està en joc, la ciutadania és l’esperança”.

No hay comentarios

Dejar respuesta