Ricardo Carbonell deixa la presidència de «l’associació el Brot» per a ser regidor de Medi ambient a Canals

Comença una nova etapa en El Brot Associació Medi Ambiental i Cultural de Canals, I és que el passat dilluns, amb una Junta Extraordinaria convocada per l’actual Regidor de Medi Ambient, Ricardo Carbonell Sanchis, vam aceptar de bon grau la seua dimissió del cárrec de president de El Brot. Al mateix temps va ser elegit per unanimitat com a nou president, el que fins ara ha estat el secretari Jaume Ballester Morera.

Des de El Brot dos coses saben certes tots:» La primera és el treball incansable que Ricardo Carbonell ha desempenyat tots aquestos anys com a president i membre fundador; hem viscut i gaudit d’aquest treball durant tots aquestos anys, que n’han segut 14. La segon cosa certa que sabem, és que el nou president, Jaume Ballester, posara tota la seua tenacitat en que tot vaja com fins ara, i no deixem de ser un grup unit, amb les nostres peculiaritats, i la visió clara de que l’educació es la ferramenta essencial per a preservar el Medi Ambient i la Cultura en general, i en especial per al nostre poble».

L’Associació vol donar les gràcies a Ricardo per tots aquestos anys de diversió i aprenentatge junts, i per que ham pogut vore creixer i consolidar-se, el que un día varem començar, com algo menut, un brotet d’esperança de canvi, de millorar el nostre entorn. «Hem creixcut, i encara ens queda molta tasca que fer, i continuar brotant. També és de justicia, desijar-li el millor al seu cárrec de Regidor de Medi Ambient, i recordar-li que la tenacitat, creure en un mateix i no perdre la visió del que vols que siga el futur, és una bona fórmula per aconseguir els reptes».

I per ultim, «posar-nos a la dispossició del nou president, Jaume Ballester, amb la seguretat de que en aquesta nova etapa que ell comença ens seguirem divertint, aprenent i vorem creixer nous brots».

No hay comentarios

Dejar respuesta