Reunió entre l’Alcaldia i el col·lectiu Associem de Canals

L’alcalde de Canals, Ricardo Requena, i la junta directiva del col·lectiu comercial Associem, es van reunir a les dependències de l’Ajuntament el passat 28 d’agost per a tractar diversos temes d’interés local.
El primer punt de la llista va ser la propera Fira Comercial, que se celebrarà el 30 de setembre, i que té com a objectiu donar a conéixer els productes i els serveis que s’ofereixen a les xicotetes empreses de Canals. Així, tant els comerços com els consumidors es beneficien: els primers amb l’oportunitat de mostrar d’una manera fàcil i gratuïta tot el que poden oferir, i els segons sent sabedors de tot el que poden trobar a les empreses, amb la conscienciació de què donant suport ajuden a la prosperitat econòmica del poble.

Els programes formatius, anunciats recentment que es duran a terme a Canals, també han sigut un important tema de conversació. Aquests cursos, que s’han sol·licitat mitjançant les peticions d’Associem, estan enfocats directament al treball en comerços, restauració i màrqueting. Per part del Centre de Turisme de València s’han concedit tres cursos totalment gratuïts: “Formació Bàsica en Higiene, Manipulador d’Aliments i Control d’Al·lergògens”, “Facebook Ads. Campanya d’Anuncis d’Èxit a Baix Cost” i “Pernil: Tall i Servei”. La Cambra de Comerç de València, amb qui l’Ajuntament ja ha col·laborat de manera satisfactòria prèviament, portarà a terme el curs d'”Activitats Auxiliars de Comerç, Shopper Marketing i Retail”, també sense cap tipus de cost. Tant Associem com l’alcaldia assenyalen que es tracta “d’una gran notícia”, ja que els cursos permetran “formar a gent capaç de desenvolupar-se adequadament com a dependents dels comerços”.

Altres conversacions mantingudes s’han dirigit cap al desig d’incrementar la promoció del col·lectiu, mitjançant campanyes que impulsen la suma de nous socis als 60 que ja hi formen part. “És importantíssim que ASSOCIEM englobe la major part possible d’empresaris de la nostra localitat per a fer del grup empresarial un referent a l’hora de llançar i potenciar les polítiques municipals de promoció socioeconòmica, entramat comercial i augment de l’ocupació” en paraules de l’alcalde de Canals, Ricardo Requena.

Per a Arantxa Torró, presidenta d’ASSOCIEM, “les reunions entre Ajuntament i col·lectiu són fonamentals per a un treball comú que des del grup empresarial veuen necessari i insubstituïble; cal també conjuminar esforços i començar a demostrar a la ciutadania que Canals té un fort entramat comercial i empresarial capaç de donar resposta a les demandes dels consumidors i generar la riquesa que el poble necessita per continuar generant llocs de treball”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × tres =