Reunió entre els Ajuntaments de Canals i l’Alcúdia de Crespins

Els alcaldes de Canals i de l’Alcúdia de Crespins, junt amb altres membres dels respectius Equips de Governs Locals, tingueren una nova reunió de treball per continuar avançant en aspectes rellevants i comuns que mouen l’interés de les dos localitats.

El protagonisme l’ha acaparat la connexió que ADIF està duent a terme a l’Alcúdia de Crespins, i que desviarà gran part del volum de trànsit rodat entre els dos pobles a l’avinguda Corts Valencianes de Canals, a través del carrer Urbanització el Palleter de la localitat veïna. Després de diferents reunions entre els departaments urbanístics dels dos Ajuntaments, sembla que s’han assentat les bases d’un posicionament comú per a evitar un encreuament conflictiu al tràfic rodat de les dos poblacions.

Amb aquest treball conjunt està pendent una reunió amb el responsable d’ADIF en la zona de Llevant per veure la idoneïtat d’adequar la intersecció per a minimitzar els entrebancs originats per l’obra sobrevinguda. Per a Ricardo Requena, alcalde de Canals, “es tracta d’un gran pas de consens i trellat que dos pobles units, no solament geogràficament sinó en famílies i amistats, caminem junts de la mà cap a la recerca de solucions a problemes comuns”. L’alcalde Pepe Garrigós, de L’Alcúdia de Crespins, ha afegit que el dos pobles tenen un fi comú, que és el benestar i la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de les dos poblacions, unint propostes conjuntes.

Altre tema que també s’ha tractat ha estat la satisfacció del treball realitzat amb la bona nova del Camí de la Vàlvula que, recentment, ha estat preferència per la Conselleria per a actuar i adequar d’una volta per totes. Un camí de propietat compartida i que sempre ha generat debat sobre quin Ajuntament havia de responsabilitzar-se del seu manteniment i reparació, aspecte dificultat per la burocràcia administrativa en assumptes compartits. Açò ha donat peu a continuar treballant de cara a 2018 en altres camins similars que també requereixen una intervenció dels dos consistoris.

Per a finalitzar, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha convidat a l’acte de Presentació de la Festera Major i Cort d’Honor de les Festes Majors a l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, i a tots els canalins que vulguen gaudir de les festes del poble veí.

1 Comentario

Dejar respuesta

10 + cinco =