Reunió de treball i visita a les obres de l’Alcalde de Xàtiva a l’Hospital Lluís Alcanyís

L’Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha mantingut una reunió de treball amb la Gerent del Departament Xàtiva- Ontinyen Margarita Llaudes per a conèixer la situació en què es troba la futura construcción del nou centre de salut de Xàtiva i han aprofitat per conèixer els avanços d’altres infraestructures sanitàries a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Després de la trobada, al qual s’ha sumat també la Directora d’Infermeria Marisa Beltrán i el Regidor de Sanitat Jose Vicente Benavent, han realitzat una visita a les obres del nou Hospital de Dia on han conegut de veu dels tècnics l’avanç aconseguit d’una obra que s’espera estigua finalitzada el pròxim estiu. A continuació han visitat l’avançat estat d’instal·lació de les noves calderes que s’estan substituint en la zona industrial per a començar a utilitzar el gas natural en lloc del gasoil en la producció de calor d’ús sanitari i per a la climatització.

També han conegut les millores d’accesibilitat, il.luminació, nous ascensors i equipament interior, que s’han dut a terme a la cuina de l’Hospital on la visita ha estat agraïda pels professionals que hi treballen en aquesta área tant important en l’assitència integral que presta l’hospital.

Finalment s’ha visitat la zona on se situarà el nou espai d’aparcament que construirà l’Ajuntament en breu amb l’ajuda financera de la Diputació de València.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × dos =