Responsables municipals visiten les obres de millora del Francesc Gil a Canals

L’alcalde i regidor d’Educació, Ricardo Requena, va conèixer de primera mà com estan desenvolupant-se les intervencions de reforma que la Conselleria d’Educació està realitzant a l’IES Francesc Gil.

Aquestes obres, amb un valor de 101.203€, s’aconsegueixen després de dos anys d’intensa lluita conjunta per part de la regidoria i la direcció del centre per a dignificar l’IES Francesc Gil després de dècades d’abandonament. El projecte d’adequació que està duent-se endavant millorarà l’aïllament tèrmic, condicionarà la planta baixa de l’institut i eliminarà les barreres arquitectòniques amb diverses accions, entre elles la col·locació d’una rampa a les escaleres principals perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir fàcilment.

Requena, que va visitar les obres el passat dilluns 6 de novembre, va poder comprovar l’estat actual de les intervencions i el grau de satisfacció dels membres de la comunitat educativa de l’institut. El primer edil va aprofitar per assenyalar que “aquestes reformes aconseguides no deixen de banda la vertadera reivindicació, que passa per la construcció d’un nou institut i que és també un compromís ferm i manifest de l’actual Conselleria d’Educació”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × dos =