Representants municipals de Canals acompanyen a l’AMC en Merza

La Associació Musical Canalense ha participat aquest cap de setmana a un festival de bandes de música a la localitat gallega de Merza, acompanyats per representats de l’Ajuntament de Canals i del Concello de Vila de Cruces.

banda-de-canals-en-MerzaL’alcalde, Ricardo Requena, i la regidora de Cultura, Celia Ibáñez, han estat acompanyant als més de cinquanta músics en aquest festival de bandes que ha tingut lloc a Merza, Galícia. L’esdeveniment va començar el dissabte amb una cercavila que va comptar amb l’encontre de la banda canalina amb la banda gallega al centre del municipi. Després d’aquesta trobada, les dues bandes van continuar el recorregut juntes fins la Capela de San Campio, l’ermita local, on va tenir lloc la missa i processó. Allí, es dos bandes van interpretar diferents peces musicals.

banda-de-canals-en-Merza3La vesprada del dissabte va tindre lloc el concert encapçalat per l’Associació Musical Canalense enmig d’un paratge natural de les serres d’Ourense. El dia va concloure amb les obres musicals interpretades per la Banda Artística de Merza.

La regidora Celia Ibáñez ha assegurat que “ha sigut tot un orgull acompanyar a la banda canalina en aquest certamen que és una oportunitat més per a expandir la cultura canalina més enllà del nostre municipi i per això cal donar les gràcies a la comissió de festes locals de Merza”.

banda-de-canals-en-Merza4D’altra banda, l’alcalde de Canals ha afirmat que “aquesta experiència ha servit per a recolzar a una agrupació local tan important com l’Associació Musical Canalense” i ha volgut agrair “al Concello de Vila de Cruces, a la població de Merza i al seu alcalde Jesús Otero, l’hospitalitat i el bon tracte cap als més de cent canalins que han estat allí durant el cap de setmana”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 − 1 =