Reparada la barana de fusta de la senda d’accés al Paratge de la Cova Negra de Xàtiva

La intervenció, amb un pressupost de 3.000 euros, ha comportat la reposició dels elements afectats durant els darrers episodis de vent i pluges intenses

L’Ajuntament de Xàtiva ha procedit a la reparació de les baranes de fusta de la senda d’accés al Paratge Natural municipal de la Cova Negra, les quals van quedar deteriorades degut a la caiguda d’arbres i pedres d’elevada grandària durant els darrers episodis de vent i pluges intenses.

Aquests episodis van provocar la intervenció urgent de les brigades municipals i de les brigades de la Diputació de València, per tal de deixar transitable la senda, però per a completar l’actuació era necessari reparar i reposar els trams de baranes de fusta afectats.

Per a tal fi s’ha procedit a contractar els serveis de reparació d’aquestes baranes, amb un pressupost de 3.080 euros, per tal d’incrementar la seguretat dels senderistes i els visitants del paratge.

Els treballs han consistit en el subministrament i instal·lació de més d’una cinquantena de bigues de fusta tractada per a trams trencats de passamans i part inferior, amb caragols per a una correcta instal·lació i amb el corresponent canvi i restauració de mòduls. També s’han subministrat i instal·lat platines d’acer per a unir i reforçar els mòduls, així com també puntals de fusta per a reforçar la part posterior.

«Davant els desperfectes produïts per l’última DANA era necessari deixar transitable la senda de la Cova Negra. El nostre objectiu principal és el de millorar la seguretat de totes i tots els visitants d’un paratge tan envejable com el que posseïm a la nostra ciutat», ha manifestat la regidora de Medi Ambient Reme Sinisterra.

No hay comentarios

Dejar respuesta