Renfe programa dos trens diaris més a Alacant amb parada en Xàtiva i Moixent

Renfe ha programat dos nous serveis de Mitjana distància, un per sentit, entre València i Alacant. Aquests serveis, que estaven circulant els divendres i els diumenges, passaran a circular tots els dia excepte els dissabtes amb eixida des de València a les 14.23 h., i en sentit invers l’eixida des d’Alacant serà a les 19.15 h.

Els trens tenen origen i destinació València Nord. Els bitllets ja estan disponibles. Amb aquesta reposició l’oferta global és de 6 trens diaris, 3 per sentit,entre València i Alacant amb eixides des de la capital valenciana a les 07.01, 14.23 i 16.28 hores, i des de l’alacantina, a les 9.17, 18.42 i 19:15 hores.

La nova oferta possibilita una major relació entre les estacions de València, Xàtiva, Moixent, Villena, Saix, Elda-Petrer, Novelda-Asp, Sant Vicent i Alacant. La forqueta horària s’estableix des de les 07.01 hores amb l’inici del servei a València, fins a les 21.57 hores amb l’arribada de l’últim tren a València.

Línia Xàtiva-Alcoi

Des d’aquest dilluns Renfe ha incrementat els trens en la línia Xàtiva-Alcoi i ha restablit les quatre freqüències per sentit que circulaven abans de la pandèmia de la Covid, quan es van reduir els viatges.

Suposa tornar al 100% dels serveis que es prestaven abans que arribara la pandèmia.

La línia està pendent d’una millora amb una inversió de 150 milions d’euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta