Renfe programa 137 trens amb parada en l’estació del Circuit per a desplaçar-se al Gran Premi

Renfe ha programat un dispositiu especial de transport, que es xifra en una oferta de 137 trens, amb parada en l’estació del Circuit de Cheste, des del dia 12 fins al dia 14 de novembre, amb motiu dels entrenaments i la celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, última prova del Campionat Mundial de Motociclisme.

Durant el cap de setmana del Gran Premi, tots els trens de Rodalia que circulen per la línia C-3 València Nord-Buñol-Utiel (en tots dos sentits) efectuaran parada en el baixador del circuit “Ricardo Tormo”.

Renfe oferirà 3 trens especials nocturns durant el cap de setmana, que circularan des de la localitat de Cheste i el Circuit Ricardo Tormo fins a València-Nord, amb parada en totes les estacions. El divendres i dissabte els trens especials eixiran de Cheste a les 23.50 h, amb parada en el Circuit Ricardo Tormo a les 23.55 h, i durant la matinada del diumenge circularà un tren especial amb eixida a les 2.00 h de Cheste que pararà en el Circuit a les 2.05 h i tindrà l’arribada a l’estació de València Nord a les 2.45 h.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les oficines d’atenció al client de les estacions, al número d’informació de Renfe 912 320 320 i a la pàgina web www.renfe.com.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × uno =