Premis al Rendiment Acadèmic per a tres alumnes de la Llosa de Ranes

Tres alumnes de la Llosa de Ranes del CEIP Crist del Miracle, Joan Gallego, Arnau López  i Lucia Sanfèlix


La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha concedit el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària, corresponent al curs 2014-2015, a 1.823 escolars de la Comunitat Valenciana, d’un total de 2.222 sol·licituds presentades.

Es tracta d’uns guardons amb què la Generalitat reconeix l’esforç d’aquests alumnes que van finalitzar els seus estudis de Primària en centres públics, concertats i privats de la Comunitat Valenciana en el curs 2014-2015 amb una nota mitjana de 10.

Els estudiants premiats rebran un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria i que serà entregat en un acte acadèmic organitzat a aquest efecte.

A més, se’ls anotarà aquesta distinció en el seu historial i expedient acadèmic mitjançant una diligència específica que haurà d’emplenar el centre docent en el qual l’alumne haja finalitzat l’etapa.

Tres alumnes de la Llosa de Ranes del CEIP Crist del Miracle, van rebre ahir el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic de la Generalitat Valenciana, pel seus brillants resultats a l’educació primària. Joan Gallego Benavent, Arnau López Guitart i Lucia Sanfèlix Delgado de Molina. Un acte emotiu al que assistiren acompanyats pels professors, familiars i autoritats locals i on el Secretari General d’Eduació va fer un discurs instructiu, clar i enriquidor. Enhorabona a estos tres alumnes de la Llosa de Ranes i als professors del CEIP Crist del Miracle.

informació i foto facilitada per:; Pspv-Psoe Lallosaderanes

No hay comentarios

Dejar respuesta