Recta final de l’Abril Mes Cultural de l’Alcúdia de Crespins

L’Alcúdia de Crespins oferirà aquesta setmana les últimes activitats programades per a l’Abril Mes Cultural. Així, hui dilluns,  l’Associació Eco-Cultural La Garrofera ha organitzat jocs per a artistes menuts que tindran lloc a la plaça de la Generalitat a les 17:30 hores.

Per a demà dimarts, la Garrofera també ha organitzat una visita a la Casa de l’Ensenyança de Xàtiva: Museu de Belles Arts. L’eixida des de l’Estació de Renfe, serà a les 16:00 hores.

A més, per a dijous l’entitat ha programat la projecció i col.loqui de la pel.licula ‘Van Gogh» que tindrà lloc a les 18:00 hores a la Sala Generalitat.

Les activitats continuaran dissabte a les 11:00 hores, a la Sala Generalitat, on hi haurà tallers didàctics entre els que destaca “Descobrim el Quixot”, per als mes menuts.

Finalment, i per tancar l’Abril Mes Cultural, el C.D. L’Alcúdia de Crespins ha programat monòleg “No disparen al guitarrista”, a càrrec de Jesús Manzano. La cita serà a les 20.00 hores a la Casa de  Cultura i el preu de les entrades serà de 5 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta