Recta final del Pla d’Ocupació de Canals

El Pla d’Ocupació Local dut endavant per la regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals finalitza en una setmana havent complit molts dels objectius de reparar voreres i pavimentació per a l’eliminació de tanques arquitectòniques a la població.

Pel que fa a les darreres millores realitzades, «s’han reparat voreres, així com s’han reduït els rastells en els cantons del carrer Lluís Vives amb Carrer Sant Rafael i també amb Blasco Ibáñez, i per descomptat, davant les portes del Calixte III, facilitant totes les intervencions els accessos des de pràcticament qualsevol punt al col·legi públic». Gràcies a aquest Pla també s’han reparat 52 metros de vorera de l’Escola Per Adults, segons ha recordat el regidor responsable Ricardo Requena.

Aquest pla que ha estat finançat al 100% amb fons municipals i amb un pressupost total de 45.000 euros ha donat feina durant tres mesos a 11 veïns de Canals. A més ha avançat que «tenim previst fer una nova intervenció baix la Lloca, per a facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda a l’hora de travessar el carrer al costat de l’estacionament de taxis». Amb el proper pla d’ocupació local, continua afegint el regidor, que duplica la quantitat de 45.000 a 90.000 euros, «es continuarà, entre d’altres, el treball encetat en aquesta línia de benestar per a tots «.

No hay comentarios

Dejar respuesta