La Conselleria reconeix a les Dominiques com a centre educatiu promotor de l’activitat física i l’esport

Un any més, el col·legi Nuestra Señora de la Seo (Dominiques) de Xàtiva ha estat reconegut per part de la Conselleria com a centre educatiu promotor de l’activitat física i l’esport de la Comunitat Valenciana.

El passat dimarts, 3 de maig, la directora pedagògica i el responsable del projecte esportiu de les Dominiques  van rebre de mans del conseller d’educació aquest reconeixement.

El projecte esportiu té com a objectiu promoure activitats fora de l’horari escolar per a tota la comunitat educativa que fomenten l’esport com una forma saludable de vida. Per dur-lo a terme es fonamenta en quatre eixos d’actuació: pla d’activitats familiars, pla d’activitats de convivència, pla d’eixides extraescolars i pla d’activitats extraescolars.

És una gran motivació per al centre rebre cada any aquest reconeixement.


En Castellà:

Un año más, el colegio Nuestra Señora de la Seo (Dominiques) de Xàtiva ha sido reconocido por parte de la Consejería como centro educativo promotor de la actividad física y el deporte de la Comunidad Valenciana.

El pasado martes, 3 de mayo, la directora pedagógica y el responsable del proyecto deportivo de las Dominiques recibieron de manso del consejero de educación este reconocimiento.

El proyecto deportivo tiene como objetivo promover actividades fuera del horario escolar para toda la comunidad educativa que fomentan el deporte como una forma saludable de vida. Para llevarlo a cabo se fundamenta en cuatro ejes de actuación: plan de actividades familiares, plan de actividades de convivencia, plan de salidas extraescolares y plan de actividades extraescolares.

Es una gran motivación para el centro recibir cada año este reconocimiento.

No hay comentarios

Dejar respuesta