Recepció oficial a Reyes Camara Iborra, Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva 2023

La jove xativina, de 21 anys i estudiant d’ADE + Turisme, ha visitat l’Ajuntament junt a part de la seua Cort d’Honor per conèixer l’alcalde i la resta de la corporació

Xàtiva,23 de juny de 2023.- Aquest divendres ha tingut lloc la recepció oficial de la Reina de la Fira 2023 i de la seua Cort d’Honor, a la que han assistit també alguns regidors i regidores de la corporació municipal.

Reyes Camarasa Iborra, la Reina de la Fira d’Agost 2023, té 21 anys i cursa l’últim any del doble grau d’ADE + Turisme i actualment té un contracte laboral a una empresa d’assegurances esportives, havent treballat també al Castell de Xàtiva en moments puntuals.

«Ser Reina de la Fira suposa molta emoció i molta il·lusió. Ho tenia pensat des que era menuda i per fi s’ha fet realitat», ha indicat Reyes, qui ha destacat que va decidir presentar-se al càrrec perquè se sent molt connectada a la Fira. «Sempre l’he viscut amb els meus iaios, amb els meus pares… i era com tornar a estar amb els amics després de tot l’estiu. Per a mi és un plaer poder representar-la». Respecte als actes que espera amb més il·lusió, la nova Reina de la Fira ha explicat que té «records especials de la Fira del Bestiar i de les albaes, i per descomptat l’acte de presentació que sempre és molt emotiu».

Per la seua part, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha manifestat que «és important tindre una persona com Reyes que represente als veïns i veïnes de Xàtiva en un moment tan important com és la Fira. I comencem ja perquè després de presentar el cartell, les primeres actuacions i la Reina, pròximament donarem a conèixer tota la programació». Cerdà ha aconsellat a la nova Reina gaudir de la Fira perquè «van a gaudir-la des d’un punt de vista que coneix molt poca gent, coneixent a persones que participen en l’organització de la nostra festa i establint relacions que seran una experiència única i irrepetible».

La seua Cort d’Honor estarà conformada per les joves Marta Díaz Martínez, Carolina Castelló Gosálvez, Carla Boluda Bonora i Marta Borredá Mateu; i pels acompanyants Marc Hervás Andrés, Eloy Molina Carabella, Félix Artolá Oltra, Joan Marzal Sarrión i Gonzalo Julían Leguizamon Arrieta.

No hay comentarios

Dejar respuesta