Recepció oficial a Patricia Iborra Mollá, Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva 2022

L’alcalde Roger Cerdà i la corporació municipal reben a la Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva 2022 així com a la seua Cort d’Honor i acompanyants.

No han passat ni 24 hores des de la seua elecció i ja ha protagonitzat el seu primer acte oficial. Patricia Iborra i Mollá, reina de la Fira d’Agost 2022, ha sigut rebuda oficialment a l’Ajuntament de Xàtiva aquest migdia. La nova reina, acompanyada per les seues dames i acompanyants, ha pogut saludar a l’alcalde Roger Cerdà, així com a una representació de la Corporació Municipal.

Patricia ha donat mostres de la seua simpatia i afabilitat. La nova reina s’ha mostrat emocionada per la seua elecció, així com conscient de la importància i visibilitat del càrrec, i ha manifestat que, «És un somni que tenia des de xicoteta ser la reina de Fira i ara comença a fer-se realitat», Patricia també ha comentat que l’acte de la inauguració és un dels actes que espera amb més ganes».

A Patricia l’ha acompanyat en aquest acte la seua Cort d’Honor, Lucia Genís i Oltra, Gemma Salas i Garcia, Gisela Maiques i Cerdà, i Andrea Navarro i Soria; i l’acompanyat, Cèsar Terol i Lluch, ja que els altres acompanyants no ha pogut assistir a l’acte per motius personals.

Per a Roger Cerdà, alcalde Xàtiva : «Són moments d’alegria que hui hem compartit amb el regidor de Fira i Festes, Pedro Aldavero i altres membres de la Corporació Municipal, com ara María Beltrán, Marcos Sanchis, Juan Giner, Xelo Angulo, Reme Sinisterra y diversos familiars de les protagonistes de l’acte. Sens dubte, la millor notícia és que enguany per fi viurem una Fira d’Agost com les d’abans. Queden poques setmanes ja per a gaudir de la Fira més antiga de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment multitudinari que aglutina cultura, música, tradició, artesania, esport, gastronomia i festa, molta festa, esteu totes i tots convidats».

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + 19 =