Raquel Caballero participa en la III assemblea de la xarxa de Palaus i Castells d’Espanya

La cita s’ha celebrat aquest any de forma online i en ella s’han donat a conèixer els objectius del Pla d’Acció previst per al proper any 2021

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva, Raquel Caballero, ha participat aquest matí en la III assemblea de la xarxa de Palaus i Castells d’Espanya, que aquesta any s’ha celebrat de manera online degut a la situació sanitària.

«Ha estat una reunió molt interessant perquè tots els socis hem pogut conèixer els objectius del Pla d’Acció per al proper any 2021, el qual va a permetre augmentar la visibilitat i continuar posant en valor tot el patrimoni artístic i històric que oferim tots els associats a aquesta xarxa».

Entre els objectius esmentats destaquen la inversió en la promoció de Tour Espanya a l’estranger donant a conèixer la plataforma de promoció i venta d’entrades online; la presència en fires internacionals amb expositors específics i la promoció de la xarxa a través de les xarxes socials.

Cal recordar que Xàtiva es va integrar en aquesta xarxa de Palaus i Castells d’Espanya el passat any 2018, una xarxa en la que estan integrades més d’una cinquantena de localitats espanyoles, amb la intenció d’aprofitar turísticament i de forma integral palaus i castells espanyols que compten amb un incalculable valor patrimonial i històric. El passat any 2019, el Castell de Xàtiva va ser la fortificació més sol·licitada a l’hora d’adquirir les entrades a través de la pàgina web oficial de l’organisme.

No hay comentarios

Dejar respuesta