Raimon i la seua esposa creen una fundació a Xàtiva a la qual llegaran els seus béns

El cantautor Raimon i la seua esposa, Annalisa Corti, han creat una fundació que portarà els seus noms i que se situarà a Xàtiva, ciutat natal de l’artista. A aquesta fundació llegarà el matrimoni tots els seus béns. A més d’immobles a Barcelona i Xàbia el seu llegat inclou una gran biblioteca i obres d’art de Tàpies, Miró, Viladecans o Ràfols Casamada, al costat de discos, manuscrits, partitures o llibres relacionats amb la carrera artística de Raimon. Tots ells quedaran en un futur centre d’estudis en una part del Convent de Santa Clara de Xàtiva, propietat de l’Ajuntament de la ciutat.

L’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, en xarxes socials, ha assegurat que es tracta d’un gran llegat, una immensa figura i una oportunitat única que els xativins i les xativines no desaprofitarem. Estarem eternament agraïts per aquesta generosa decisió».

El President de la Generalitat, Ximo Puig, donarà aquest dilluns els detalls de la donació en un acte al Palau en el qual està previst que estiga el ministre de Cultura del govern d’Espanya, José Manuel Rodríguez Uribes; el mateix Raimon i la seua esposa, i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà.

No hay comentarios

Dejar respuesta