Quatre empreses optaran a la redacció del projecte per a la rehabilitació de l’Ajuntament de Xàtiva

Aquesta intervenció a la Casa de la Ciutat, finançada en gran part amb fons europeus, millorarà l’accessibilitat i l’eficiència energètica

Xàtiva,8dabril de 2024.- La passada setmana va finalitzar el termini per a la presentació d’ofertes de cara a la licitació de la redacció del projecte de la rehabilitació de l’Ajuntament de Xàtiva, havent-se presentat finalment un total de quatre empreses procedents d’Alacant, Madrid, Xàtiva i Alberic.

Aquestes obres, les quals suposaran la rehabilitació integral de la Casa de la Ciutat, compten amb un pressupost total de 3,69 milions d’euros i estan emmarcades en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation. Un total de 2,85 milions estan subvencionats pel programa d’impuls a la rehabilitació d’edificis públics (PIREP) mentre que la resta serà aportat per l’Ajuntament.

L’objectiu és millorar l’accessibilitat i l’eficiència energètica de l’edifici amb una reducció del 82% del consum d’energia primària no renovable. S’actuarà a nivell tèrmic i s’utilitzarà l’energia solar com a principal font d’energia a través de la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques. També es canviaran les lluminàries, es modificaran les rampes, es col·locarà una cabina accessible i es millorarà la senyalització entre altres actuacions.

L’adjudicació d’aquests treballs de redacció de projecte, que compten amb un pressupost de 362.850 euros, tindrà lloc en les properes setmanes a través de la Mesa de Contractació i el termini d’execució serà de quatre mesos.

No hay comentarios

Dejar respuesta