Quatre dels set concerts de la Murta esgoten les entrades

Amaral, la Nit Jove, Lola Índigo i Coque Malla penjaren el cartell de «no hi entrades» durant la Fira d’Agost

 El camp municipal de futbol de la Murta ha estat el recinte de major aforament dels quals s’ha disposat en la darrera edició de la Fira d’Agost, ja que oferia un aforament per a 2.000 persones, en compliment de la normativa de la Generalitat Valenciana en matèria de seguretat sanitària contra la pandèmia de la Covid-19. Del balanç final d’assistència als espectacles programats al Camp Murta, s’obté que els concerts d’Amaral; Maluks, Oques Grasses i la Fúmiga (grups que conformaren el cartell de la Nit Jove); Lola Índigo i Coque Malla varen esgotar les 2.000 localitats disponibles en aquest espai escènic amb l’aforament reduït.

Per la seua banda, l’espectacle de dansa aèria «Sylphes», de la companyia Aerial Strada, amb el fil conductor de «Les quatre estacions» de Vivaldi i el directe del músic Miguel López Mora, va comptar amb una assistència de 1.641 persones. Cal recordar que aquest espectacle va ser el escollit com a fi de festa en la cerimònia de la inauguració de la Fira d’Agost 2021.

El veterà rocker Miguel Ríos, acompanyat a l’escenari per la banda The Black Betty Trío, va reunir 1.150 espectadors el dia 15 d’agost en un concert acústic on va presentar cançons del seu nou treball junt amb els seus grans èxits. Finalment, el doble cartell del concert del dia 16 d’agost, protagonitzat pel cantant Xoel López i el grup de rock Los Zigarros va abastar una assistència de 900 persones.

No hay comentarios

Dejar respuesta