Punt i final al programa de rutes senderistes de la Mancomunitat

La segona edició del programa senderista impulsat per la Mancomunitat de Municipis la Costera-la Canal arribarà diumenge a la seua fi amb un itinerari per l’Alcúdia de Crespins.

Des del municipi es proposa la pujada a la Plana, un recorregut que es planteja de manera relaxada per tal de poder gaudir del paisatge. Els participants recorreran l’antiga carretera d’Enguera on trencaran per un camí des d’on es podran admirar alguns dels pins més alts de la Costera així como una bonica imatge de la comarca. Després, es continuarà pel barranc de Fontanars on es farà un descans. Es finalitzarà, fent un trajecte quasi circular, en la zona del riu Nou on es podrà observar el seu naixement.

Els interessats en participar s’hauran d’inscriure prèviament a través de la web de la Mancomunitat www.lacosteracanal.es o telefonar al 674 348 771 i caldrà que es duguen el seu propi esmorzar així com aigua i calçat còmode.

La presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa, ha animat als veïns de les comarques a sumar-se a aquesta iniciativa que serveix per tal de fomentar hàbits saludables entre els veïns alhora que permet donar a conèixer els nostres pobles.

Amb la ruta de proper diumenge, la segona edició d’aquest programa organitzat per la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal arriba a la seua fi després d’haver realitzat rutes nocturnes per Llanera de Ranes i Vallés als mesos de juliol i agost i de matí a Quesa en setembre; La Font de la Figuera en octubre i Vallada en novembre.

Tortosa ha valorat de manera molt positiva el desenvolupament de tot el programa i ha volgut tindre paraules d’agraïment tant per als participants com per als pobles participants que han treballat per tal d’oferir les millors rutes possibles.

No hay comentarios

Dejar respuesta