Publicades les bases per als diferents concursos al voltant del 25N

Es convoquen els concursos de dibuix, cartells i pancartes destinats a l’alumnat de Primària, Secundària, Batxillerat i resta de comunitat educativa

L’Ajuntament de Xàtiva ha fet públiques les bases per participar als diferents concursos programats de cara al 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, convocats des de la regidoria de Dona i Igualtat amb l’objectiu de previndre des de la infantesa tota la classe de violència.

D’una banda es pot participar al XVI concurs de cartells, destinat a l’alumnat d’ESO i Batxillerat dels instituts de Xàtiva. Els cartells hauran d’incloure la llegenda «25 de Novembre. Dia Internacional contra la Violència de Gènere», un format de 32 x 48,5 cm i estar en suport paper. Es concedirà un primer premi de 300 euros, un segon premi de 200 i un tercer premi de 100 euros.

Pel que fa al XVI concurs de Dibuix, aquest està destinat a l’alumnat de Primària dels col·legis de Xàtiva. Els dibuixos hauran de tenir un format DIN A-4, sense limitacions de tècnica o procediment, i s’establiran dos premis per curs des de 1er fins a 6é de Primària que constaran d’un lot de llibres valorat en 50 euros junt amb un diploma.

Per últim, el VII concurs de pancartes està destinat a la comunitat educativa de Primària i Secundària de Xàtiva per tal de que participen de forma activa en la marxa del 25 de novembre contra la violència de gènere. El tema de les pancartes serà la igualtat i la convivència, podent fer referència a la coeducació, la prevenció de la violència de gènere o el feminisme amb exemples com ara «Stop violència a les dones», «No estàs sola» o «Sense dones no hi ha futur». Cada grup escolar podrà presentar una única pancarta que no excedisca els tres metres d’ample i que podrà estar confeccionada sobre tela, paper continu, cartolina, hule, etc. Únicament s’atorgarà un únic premi que consistirà en un lot de llibres valorat en 100 euros i un diploma commemoratiu a la millor pancarta presentada.

Els cartells i els dibuixos s’hauran de fer arribar a la Casa de les Dones abans del 4 de novembre, mentre que les pancartes s’hauran de presentar el mateix 25 de novembre en la marxa contra la violència de gènere convocada pel Consell Municipal de les Dones per la Igualtat.

El jurat dels diferents premis estarà conformat per l’agent d’igualtat municipal, personal tècnic de la regidoria de Dona i Igualtat, la regidora d’Educació i representants del Consell municipal de les Dones per la Igualtat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete + diecinueve =