El PSPV demana la dimissió de l’alcalde de la Llosa, Evarist Aznar

L’Agrupació Socialista de la Llosa de Ranes juntament amb al Grup Municipal Socialista ha exigit la dimissió immediata de l’alcalde i diputat provincial del PP Evarist Aznar Teruel i el lliurament de la seua acta com a regidor i diputat provincial, després que el jutjat d’instrucció número 18 de València li haja citat a declarar com investigat el pròxim 29 del present mes de Desembre en la Peça Separada de el “Cas Taula”.

Considerem que una persona pública a qui se li atribueix una sèrie de presumptes fets delictius ha de dimitir dels seus càrrecs polítics, com no pot ser d’una altra manera, perquè aquesta confiança ha sigut transformada en una deplorable traïció a la confiança d’un poble, danyant la imatge de l’ajuntament i la dels nostres veïns, han explicat al respecte.
No podem permetre, continuen els socialistes, que “interessos propis dels governants locals actuals deixen sense valor premisses fonamentals com és el respecte, transparència i sinceritat”.

Considerem inadmissible, apunten, que “l’alcalde i diputat provincial Evarist Aznar continue en els seus respectius càrrecs fins que la justícia emeta un veredicte. Per tot açò exigim al partit popular tant a nivell local, comarcal i provincial que prenga les mesures oportunes de forma immediata. És a dir, forçant la dimissió d’una persona investigada per la justícia i que no pot ostentar en aquests moments cap càrrec de representació pública”, segons han conclòs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + 4 =