Promoció Econòmica Xàtiva organitzat un curs de Facebook aplicat a comerç i pimes

El curs organitzat per Promoció Econòmica ensenya a treure rendiment a les pàgines d’empreses i comerços locals en aquesta xarxa social

Dins de la línia de formació iniciada per l’àrea de Promoció Econòmica, dirigida a les pimes i el comerç de la ciutat, l’Ajuntament de Xàtiva ha programat el curs “Facebook aplicat al meu negoci, comerços i pimes. Com utilitzar Facebook per arribar al client final i comunicar-li productes i/o serveis”. Aquesta activitat, que compta amb 65 persones inscrites, s’organitza conjuntament amb la Universitat Politècnica de València (UPV).

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente ha explicat que “els comerciants de Xàtiva no poden ser aliens a l’actual ús de les xarxes socials. Ans al contrari, han de saber aprofitar les oportunitats que ofereixen ecosistemes com Facebook i d’altres per tal de fer créixer el seu negoci. Però sobretot la nostra obligació com a governants és facilitar la formació dels empresaris i comerciants en aquest camp i en altres que milloren el desenvolupament de les activitats comercials. Aquest curs se suma a un seguit d’iniciatives en el camp de la formació empresarial que venim desenvolupant de la mà de la universitat”.

Aquest curs, gratuït i de 4 hores lectives, s’impartirà al saló de plenaris de la Mancomunitat La Costera-Canal, en dues sessions que tindran lloc dimarts 21 de febrer i dimarts 28 de febrer. L’horari del curs és de 14 a 16h. Tots els assistents rebran un diploma oficial de la UPV per la seua assistència al curs.

Els continguts que es tractaran al llarg del curs són:

– Què és Facebook?
– El meu negoci ha d’estar o no a Facebook?
– Pàgines d’empresa o Perfils personals
– Grups de Facebook
– Pla de Comunicació a Facebook
– Facebook Ads
– ¿Facebook ajuda a vendre? SÍ o NO

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cinco =