Promoció Econòmica organitza un curs de Facebook aplicat a comerç i pimes

Dins de la línia de formació iniciada per l’àrea de Promoció Econòmica, dirigida a les pimes i el comerç de la ciutat, l’Ajuntament de Xàtiva ha programat el curs «Facebook aplicat al meu negoci, comerços i pimes. Com utilitzar Facebook per arribar al client final i comunicar-li productes i/o serveis». Aquesta activitat s’organitza conjuntament amb la Universitat Politècnica de València (UPV).

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente ha explicat que «els comerciants de Xàtiva no poden ser aliens a l’actual ús de les xarxes socials. I la nostra obligació com a governants és facilitar la formació dels empresaris i comerciants en aquest camp i en altres que milloren el desenvolupament de les activitats comercials”.

Aquest curs, gratuït i de 4 hores lectives, s’impartirà a la Casa de Cultura de Xàtiva, en dues sessions que tindran lloc dimarts 21 de febrer i dimarts 28 de febrer. L’horari del curs és de 14 a 16h. Tots els assistents rebran un diploma oficial de la UPV per la seua assistència al curs.

No hay comentarios

Dejar respuesta