Promoció Econòmica crea 82 llocs de treball en 2017 a Xàtiva

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica en l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha assegurat que s’està observant “un punt d’evolució en aquest departament de nova creació a l’Ajuntament de Xàtiva”. En aquest sentit, ha comentat que en l’any 2017 s’aconseguiren crear 82 llocs de treball que van implicar un ingrés de 128.000 euros implicant una subvenció de 400.000 euros. Per tant “el creixement ha sigut exponencial”.

El repte per a 2018, ha afegit, “es continuar creant llocs d’ocupació. De fet, en aquests moments s’estan realitzant les gestions per allargar l’escola taller de l’escorxador, que ja està en marxa, i on hi ha 10 persones treballant més tres en l’equip directiu, durant 12 mesos més a banda dels 4 que ja hi ha assignats”.

Lorente ha apuntat que els beneficiaris d’aquest projecte podran fer les seues pràctiques en l’espai de l’escorxador que es pretén habilitar per tal de disposar d’un espai d’oficines.

miquel-lorente-oficina2-diaridigital.esDurant aquests dies, continua el regidor, “també hem aconseguit tres persones més per als agrícoles que estaran treballant durant tres mesos;han entrat sis persones de l’Emcord i l’Emcorp durant sis mesos; i ja estem preparant el Pla d’Ocupació per a majors de 55 anys que també donarà feina a sis persones”.

Finlment, Lorente ha insistit en que “hui per hui l’objectius es tractar de que la ciutat tinga el major impuls econòmic des d’ocupació i a través de línies de subvencions per al coomerç, la organització de fires i mercats i facilitant al màxim el accés de la gent que ens visita a la ciutat”. Al respecte ha comentat que “les associacions comercials estan contentes amb el resultat  de la iniciativa de la Ora gratuïta en tres aparcaments de la ciutat. De fet aquests dies han hagut molts moments amb el cartell de complet, un indicador de que la gent ho utilitza el que suposa que estem contents de que es tracte d’una mesura que estiga tirant endavant”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 3 =